Kühne introduceert nieuwe AutoMaster-Base

Op de aanstaande AutovakRAI (20 t/m 23 april) introduceert Kühne zijn nieuwe elektronische onderdelencatalogus AutoMaster-Base.

Belangrijke wijziging ten opzichte van de zes jaar geleden geïntroduceerde versie is de beschikbaarheid via internet. Updates zijn daardoor direct beschikbaar. Iedere gebruiker kan bovendien zijn eigen versie van de database gepresenteerd krijgen.

De (gratis te gebruiken) AutoMasterBase is volledig gevuld met de gegevens van TecDoc, dus direct afkomstig van de onderdelenfabrikanten. Ruim twee miljoen onderdelen, gekoppeld aan vijftienduizend voertuigen zijn in de catalogus te vinden na invoering van het kenteken. Naast alle Kühne-lijnen zijn ook alle overige veelvoorkomende lijnen in de AutoMaster-Base opgenomen. Afhankelijk van het ingegeven password krijgen de grossiers en garagehouders de productlijnen en merken te zien die voor hen van belang zijn. Op deze manier kan een grossier een onderdelenbase aan de garages aanbieden die een exacte afspiegeling is van zijn eigen assortiment. Garages kunnen per e-mail de geselecteerde onderdelen bestellen bij de grossier van hun voorkeur, zonder tussenkomst van Kühne.

De officiële introductie van de nieuwe AutoMaster-Base is op de AutovakRAI. Alle garagehouders in Nederland zijn via direct mail uitgenodigd om er op de Kühne-stand mee kennis te komen maken.

Kühne introduceert nieuwe AutoMaster-Base - Automobielmanagement.nl

Kühne introduceert nieuwe AutoMaster-Base

Op de aanstaande AutovakRAI (20 t/m 23 april) introduceert Kühne zijn nieuwe elektronische onderdelencatalogus AutoMaster-Base.

Belangrijke wijziging ten opzichte van de zes jaar geleden geïntroduceerde versie is de beschikbaarheid via internet. Updates zijn daardoor direct beschikbaar. Iedere gebruiker kan bovendien zijn eigen versie van de database gepresenteerd krijgen.

De (gratis te gebruiken) AutoMasterBase is volledig gevuld met de gegevens van TecDoc, dus direct afkomstig van de onderdelenfabrikanten. Ruim twee miljoen onderdelen, gekoppeld aan vijftienduizend voertuigen zijn in de catalogus te vinden na invoering van het kenteken. Naast alle Kühne-lijnen zijn ook alle overige veelvoorkomende lijnen in de AutoMaster-Base opgenomen. Afhankelijk van het ingegeven password krijgen de grossiers en garagehouders de productlijnen en merken te zien die voor hen van belang zijn. Op deze manier kan een grossier een onderdelenbase aan de garages aanbieden die een exacte afspiegeling is van zijn eigen assortiment. Garages kunnen per e-mail de geselecteerde onderdelen bestellen bij de grossier van hun voorkeur, zonder tussenkomst van Kühne.

De officiële introductie van de nieuwe AutoMaster-Base is op de AutovakRAI. Alle garagehouders in Nederland zijn via direct mail uitgenodigd om er op de Kühne-stand mee kennis te komen maken.