Jörg de Groot, product manager van Commerce Delta Software: ‘Onze klanten, voornamelijk de schadeherstelbedrijven en garagehouders, krijgen steeds vaker vanuit de leasemaatschappijen en verzekeraars het verzoek om de facturen elektronisch aan te leveren. Vanaf de komende zomer bieden wij onze klanten dan ook de mogelijkheid om facturen via het Ingis-platform elektronisch te presenteren en archiveren.’ Het Ingis platform is ontwikkeld door Anachron en ING met het doel via een generiek platform de uitgaande en inkomende factuurstroom te optimaliseren.

Het Ingis-platform maakt een groei door. Een groot aantal leveranciers van boekhoudsoftware en ERP-pakketten binnen verschillende branches zien de voordelen van het Ingis e-Invoicing-platform en zijn al aangesloten of van plan dat op korte termijn te doen. Gebruikers kunnen de facturen op elk moment raadplegen, downloaden in verschillende formaten en statusrapporten genereren.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding