De producten richten zich op wagens van vier jaar en ouder. Het merk omvat negen productlijnen en meer dan 1.600 referenties. De Requal-onderdelen zijn voor de consument tussen de twintig en dertig procent goedkoper dan hun originele variant. Dit prijsverschil gaat volgens Doyen Auto niet ten koste van de kwaliteit.

Met de lancering zegt Doyen Auto in te spelen op de stijgende vraag naar betrouwbare onderdelen voor automobilisten die langer met hun wagen wensen te rijden. Doyen Auto boort met de introductie van een eigen merk een nieuwe markt aan. Voor veel oudere wagens worden premiumproducten als te duur bestempeld. Op de beurs Autoprof Gorinchem werd het private label in november 2008 al aangekondigd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding