Bücker kreeg de prijs gisteren na de tweede beursdag uitgereikt door William Schwarck, hoofdredacteur van ReMaTecNews en voorzitter van de jury. De award geldt als een erkenning voor Bücker’s streven naar kwaliteit en continue bijdragen aan een goede reputatie van de revisiebranche.

Bücker is de opvolger van Johan van Gerven, directeur van MRT uit Veghel. In de jaren daarvoor ging de award naar de bedrijven Holger Christiansen (Denemarken, 2005), MS Motor Service International (Duitsland, 2006) en MD Rebuilt (Duitsland, 2007). De vakbeurs ReMaTec begon afgelopen zondag, vandaag is de slotdag. Er worden circa tweeduizend bezoekers verwacht.

Kijk voor een impressie op de fotogalerij hiernaast. 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding