Het is de oplossing voor hybrides en compacte auto’s die geen aanhangwagen mogen trekken. Onder de auto wordt een frame met bekabeling voor de verlichting gemonteerd. In een handomdraai is de drager daaraan te bevestigen dankzij een specifiek voor het frame ontwikkeld koppelstuk aan de Twinny Load. Er hoeft geen gereedschap aan te pas te komen.
Bosal en Twinny Load hebben de drager ontwikkeld voor modellen die door de autofabrikant niet geschikt geacht worden voor het trekken van een aanhanger en er is voor die auto’s dus geen trekhaak toegestaan. Bosal heeft voor deze modellen specifieke frames en kabelsets ontwikkeld met het eerder genoemde bevestigingssysteem voor de Twinny Load. De frames zijn er al voor de Citroën C1, Toyota Aygo, Peugeot 107, Honda Civic Hybrid, Honda Insight, Toyota Prius en de nieuwe Ford Ka. Sinds kort zijn er ook frames voor de Opel Agila, Daihatsu Cuore en Fiat 500. En binnenkort komt een frame beschikbaar voor de Renault Twingo, de Ford Ka van de nieuwste generatie van de Toyota Prius die sinds kort op de markt is, meldt Bosal.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding