De bedrijven bereiken hiermee volgens beide partners in één klap de maandelijks 800 duizend mensen die auto-onderdelen zoeken.

Het systeem van VWE, bureau voor voertuigdocumentatie en -informatie, is gekoppeld aan de demontagemelding in het RDW-register. Hierdoor kunnen onderdelen direct op Marktplaats.nl geplaatst worden. Autodemontagebedrijven kunnen aanvinken welke onderdelen zij te koop willen aanbieden. Het systeem biedt daarnaast een overzicht van de reeds geplaatste advertenties van auto-onderdelen en hoe lang deze nog op Marktplaats.nl worden aangeboden. In de testfase is gebleken dat een onderdeel binnen één minuut op Marktplaats.nl gezet kan worden. De komende maand kunnen bedrijven kosteloos advertenties plaatsen om het systeem uit te proberen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding