Navigatie op mobiel

Navigon MobileNavigator is binnen enkele weken ook beschikbaar zijn voor het Google Android besturingssysteem. Navigon is marktleider in onboard navigatiesoftware voor smartphones voorziet mobiele telefoons van navigatie, onafhankelijk van het mobiele besturingssysteem of netwerk.

Het Android besturingssysteem is sinds 2008 op de markt en marktonderzoekbureau IDC voorspelt dat dit opensource systeem in 2013 het grootste platform is na Symbian. "MobileNavigator biedt de laatste technologie en is al beschikbaar voor WindowsMobile, Symbian en het iPhone OS. Onlangs hebben we ook social media platformen geïntegreerd zoals Facebook en Twitter", zegt Gerhard Mayr, Vice President World-Wide Mobile Phone Business bij Navigon. MobileNavigator voor Android (versie 1.5 tot en met 2.1) is te gebruiken op verschillende smartphones zoals de T-Mobile Pulse, de Nexus One of de HTC Magic. Wanneer de kaarten opgeslagen zijn op de telefoon is er geen verbinding nodig met het mobiele netwerk, voorkomt het roaming kosten en zorgt voor kortere laadtijd. De software haalt een framerate van acht frames per seconde. MobileNavigator voor smartphones met Android kan binnenkort worden gedownload via de Android Market. Navigon biedt een dertig-dagen, volledig werkende versie als ‘Try & Buy’ zonder verdere verplichtingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Navigatie op mobiel - Automobielmanagement.nl

Navigatie op mobiel

Navigon MobileNavigator is binnen enkele weken ook beschikbaar zijn voor het Google Android besturingssysteem. Navigon is marktleider in onboard navigatiesoftware voor smartphones voorziet mobiele telefoons van navigatie, onafhankelijk van het mobiele besturingssysteem of netwerk.

Het Android besturingssysteem is sinds 2008 op de markt en marktonderzoekbureau IDC voorspelt dat dit opensource systeem in 2013 het grootste platform is na Symbian. "MobileNavigator biedt de laatste technologie en is al beschikbaar voor WindowsMobile, Symbian en het iPhone OS. Onlangs hebben we ook social media platformen geïntegreerd zoals Facebook en Twitter", zegt Gerhard Mayr, Vice President World-Wide Mobile Phone Business bij Navigon. MobileNavigator voor Android (versie 1.5 tot en met 2.1) is te gebruiken op verschillende smartphones zoals de T-Mobile Pulse, de Nexus One of de HTC Magic. Wanneer de kaarten opgeslagen zijn op de telefoon is er geen verbinding nodig met het mobiele netwerk, voorkomt het roaming kosten en zorgt voor kortere laadtijd. De software haalt een framerate van acht frames per seconde. MobileNavigator voor smartphones met Android kan binnenkort worden gedownload via de Android Market. Navigon biedt een dertig-dagen, volledig werkende versie als ‘Try & Buy’ zonder verdere verplichtingen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding