Audi A8 krijgt 3G verbinding voor Google Earth

Vanaf de zomer zal Audi zijn nieuwe A8 kunnen leveren met het MMI (Mobile Media Interface) navigatie Plus. Het systeem wordt gevoed door een UMTS-verbinding van Qualcomm.

De technologie verschaft 3G-data waarmee het mogelijk zal zijn dat de auto als mobiele hot spot fungeert, zodat zijn passagiers hun WiFi-apparatuur met het internet kunnen verbinden. Auto heeft ook Google Earth geïntegreerd voor hoge resolutie, 3D satelliet en op het navigatiesysteem. Hierbij worden als het ware de beelden over de wegenkaart gelegd. Het navigatiesysteem geeft op een enkel platform naast de routeplanning ook bezienswaardigheden, restaurants en benzinestations en real time verkeersinformatie weer. We hebben het systeem al in werking gezien tijdens de eerste testritten met de nieuw generatie A8. Een mooie optie, die dan ook wel zijn prijs heeft: 4.916 euro.

 

Nog een nieuwtje is het MMI touch, een gratis toevoeging aan MMI Plus. Het bestaat uit een touchpad in de middenconsole, waarop je met de vinger letters of getallen kunt schrijven om navigatiebestemming, contactpersoon of telefoonnummer in te geven.

 

Ook kunnen zes niet vastgelegde radiozenders worden opgevraagd.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Audi A8 krijgt 3G verbinding voor Google Earth - Automobielmanagement.nl

Audi A8 krijgt 3G verbinding voor Google Earth

Vanaf de zomer zal Audi zijn nieuwe A8 kunnen leveren met het MMI (Mobile Media Interface) navigatie Plus. Het systeem wordt gevoed door een UMTS-verbinding van Qualcomm.

De technologie verschaft 3G-data waarmee het mogelijk zal zijn dat de auto als mobiele hot spot fungeert, zodat zijn passagiers hun WiFi-apparatuur met het internet kunnen verbinden. Auto heeft ook Google Earth geïntegreerd voor hoge resolutie, 3D satelliet en op het navigatiesysteem. Hierbij worden als het ware de beelden over de wegenkaart gelegd. Het navigatiesysteem geeft op een enkel platform naast de routeplanning ook bezienswaardigheden, restaurants en benzinestations en real time verkeersinformatie weer. We hebben het systeem al in werking gezien tijdens de eerste testritten met de nieuw generatie A8. Een mooie optie, die dan ook wel zijn prijs heeft: 4.916 euro.

 

Nog een nieuwtje is het MMI touch, een gratis toevoeging aan MMI Plus. Het bestaat uit een touchpad in de middenconsole, waarop je met de vinger letters of getallen kunt schrijven om navigatiebestemming, contactpersoon of telefoonnummer in te geven.

 

Ook kunnen zes niet vastgelegde radiozenders worden opgevraagd.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding