Bosch linkt [ESI]tronic met klassieke onderdelen eBay

Bosch heeft het aanbod van zijn klassieke onderdelen op de eBayshop gelinkt aan zijn werkplaatssoftware [ESI]tronic.

Door de koppeling kunnen gebruikers snel en eenvoudig toegang krijgen tot het aanbod klassieke onderdelen van Bosch. De gelinkte onderdelen zijn veelal ouder dan twintig jaar.

Tot nu kreeg een werkplaats die via [ESI]tronic een onderdeel voor een oudere auto zocht de boodschap ‘niet langer beschikbaar’. Het onderdeel werd niet meer geproduceerd of was niet meer op voorraad bij de grossier. Voor oldtimers en retro-auto’s werd daarom vaak naar onderdelen gezocht op de Klassieke Onderdelenshop die Bosch Automotive Tradition eind 2007 begon op eBay.

Nu de koppeling er is, wordt voortaan de boodschap ‘CSA: Classic Shop Also’ weergegeven, wanneer het onderdeel beschikbaar is in de Klassieke Onderdelenshop van Bosch. Via een enkele muisklik wordt de gebruiker via de internetverbinding verbonden met de homepage van Bosch Automotive Tradition en van daaruit naar de eBayshop, waar het gewenste onderdeel gekocht kan worden. Hierdoor kan de werkplaats volgens Bosch zonder al te lang zoeken makkelijk oude onderdelen aankopen en klanten sneller van advies dienen.

De Klassieke Onderdelenshop op eBay had in 2008 circa tachtigduizend bezoekers, een aantal dat in 2009 verdubbelde. Tegelijkertijd werd het aanbod verdrievoudigd. Op dit ogenblik zijn 27 duizend producten in achttien shopcategorieën beschikbaar. Het platform bestaat in een Engelse, Duitse, Franse en Spaanse versie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bosch linkt [ESI]tronic met klassieke onderdelen eBay - Automobielmanagement.nl

Bosch linkt [ESI]tronic met klassieke onderdelen eBay

Bosch heeft het aanbod van zijn klassieke onderdelen op de eBayshop gelinkt aan zijn werkplaatssoftware [ESI]tronic.

Door de koppeling kunnen gebruikers snel en eenvoudig toegang krijgen tot het aanbod klassieke onderdelen van Bosch. De gelinkte onderdelen zijn veelal ouder dan twintig jaar.

Tot nu kreeg een werkplaats die via [ESI]tronic een onderdeel voor een oudere auto zocht de boodschap ‘niet langer beschikbaar’. Het onderdeel werd niet meer geproduceerd of was niet meer op voorraad bij de grossier. Voor oldtimers en retro-auto’s werd daarom vaak naar onderdelen gezocht op de Klassieke Onderdelenshop die Bosch Automotive Tradition eind 2007 begon op eBay.

Nu de koppeling er is, wordt voortaan de boodschap ‘CSA: Classic Shop Also’ weergegeven, wanneer het onderdeel beschikbaar is in de Klassieke Onderdelenshop van Bosch. Via een enkele muisklik wordt de gebruiker via de internetverbinding verbonden met de homepage van Bosch Automotive Tradition en van daaruit naar de eBayshop, waar het gewenste onderdeel gekocht kan worden. Hierdoor kan de werkplaats volgens Bosch zonder al te lang zoeken makkelijk oude onderdelen aankopen en klanten sneller van advies dienen.

De Klassieke Onderdelenshop op eBay had in 2008 circa tachtigduizend bezoekers, een aantal dat in 2009 verdubbelde. Tegelijkertijd werd het aanbod verdrievoudigd. Op dit ogenblik zijn 27 duizend producten in achttien shopcategorieën beschikbaar. Het platform bestaat in een Engelse, Duitse, Franse en Spaanse versie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding