AutoTechnica 2010 van start

In de Heizelpaleizen in Brussel is zondagmorgen AutoTechnica 2010 begonnen. Met een goede publieke opkomst, ondanks Moederdag, communie- en lentefeesten.

Volgens de organisatie was het de hele dag "gezellig druk" en was ook het profiel van de bezoeker "een voltreffer". In het persbericht laat de organisatie onder anderen Marc Vandeweyer van Doyen Auto aan het woord: "Het was toch even afwachten. Er zijn betere momenten om een beurs te starten dan op Moederdag en in de periode van de communiefeesten. Maar, we hebben daar vandaag nauwelijks iets van gemerkt. De hele dag lang hadden we veel volk op onze stand."

Nieuwkomer Brezan blikt bij monde van Frank Weghorst eveneens positief terug op de eerste dag. "Sinds een aantal jaar focussen wij meer en meer op de Belgische markt. Velen kennen intussen ons bedrijf als onderdelenleverancier, maar weten niet dat wij daarnaast een heleboel servicegerichte diensten bieden voor de garagehouder. Dit is dan ook het ideale medium om deze dienstverlening, onze Brezan Box, voor te stellen aan de Belgische markt. Wij waren uitermate blij met de hoge opkomst vandaag. In Nederland zou dit op een zondag ondenkbaar zijn."

AutoTechnica is nog open tot en met woensdag 12 mei.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

AutoTechnica 2010 van start - Automobielmanagement.nl

AutoTechnica 2010 van start

In de Heizelpaleizen in Brussel is zondagmorgen AutoTechnica 2010 begonnen. Met een goede publieke opkomst, ondanks Moederdag, communie- en lentefeesten.

Volgens de organisatie was het de hele dag "gezellig druk" en was ook het profiel van de bezoeker "een voltreffer". In het persbericht laat de organisatie onder anderen Marc Vandeweyer van Doyen Auto aan het woord: "Het was toch even afwachten. Er zijn betere momenten om een beurs te starten dan op Moederdag en in de periode van de communiefeesten. Maar, we hebben daar vandaag nauwelijks iets van gemerkt. De hele dag lang hadden we veel volk op onze stand."

Nieuwkomer Brezan blikt bij monde van Frank Weghorst eveneens positief terug op de eerste dag. "Sinds een aantal jaar focussen wij meer en meer op de Belgische markt. Velen kennen intussen ons bedrijf als onderdelenleverancier, maar weten niet dat wij daarnaast een heleboel servicegerichte diensten bieden voor de garagehouder. Dit is dan ook het ideale medium om deze dienstverlening, onze Brezan Box, voor te stellen aan de Belgische markt. Wij waren uitermate blij met de hoge opkomst vandaag. In Nederland zou dit op een zondag ondenkbaar zijn."

AutoTechnica is nog open tot en met woensdag 12 mei.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding