Evenementenhal Venray opent eind dit jaar

Aan de A73 opent eind dit jaar Evenementenhal Venray. Het is de derde beurslocatie van de Evenementenhal Holding, naast die in Hardenberg en Gorinchem.

Eind 2010 moet in Venray de eerste vakbeurs plaatsvinden; de planning voor 2011 ligt klaar. Op de agenda staat vooralsnog geen Autoprof-beurs, wel de Carrosserie Vakdagen (22, 23 en 24 november 2011). "Met drie automotive vakbeurzen is de kalender van 2011 al vol genoeg", zegt organisator Geert Huising, doelend op de beide Autoprof-edities in Gorinchem en Hardenberg en de AutovakRAI van komend jaar.

De nieuwe locatie in Noord-Limburg omvat veertigduizend vierkante meter vloeroppervlak, verdeeld over ruimtes van 28 duizend en twaalfduizend meter. Verder is voorzien in voldoende parkeergelegenheid, een onbebouwd evenemententerrein en een demonstratieterrein. De openingstijden zullen, net als in Hardenberg en Gorinchem, van 14.00 tot 22.00 uur zijn, om reizen tijdens de spits te vermijden.

‘Venray’ moet de druk op de Evenementenhal Gorinchem verlichten. De planning is daar volgens Herman van der Most, algemeen directeur Evenementenhal Holding, niet meer rond te krijgen; externe aanvragen zijn er bijna niet te honoreren. "Een derde Evenementenhal past precies in de ambitie van ons bedrijf. Nu zijn we in staat landelijk vakbeurzen aan te bieden. Natuurlijk op basis van ons bekende concept. We zullen er voor zorgen dat ook in Venray iedere gast persoonlijk en gastvrij wordt ontvangen."

De derde beurslocatie biedt volgens hem ook mogelijkheden om de internationale ambitie van de onderneming gestalte te geven. Het Duitse vliegveld Weeze ligt op zestien kilometer afstand. Er lopen al gesprekken met een Duitse partij over de nieuwe accommodatie. Ook klandizie uit België wordt een reële optie genoemd. Het treinstation van Venray ligt op loopafstand van de derde Evenementenhal.

Het aan de A73 gelegen, door Harry Maessen nieuw gebouwde complex, wordt de komende tijd aangepast en ingericht om te voldoen aan de eisen die Van der Most stelt. Maessen zegt al langer te hebben gezocht naar een partij die zijn multifunctionele hal wilde exploiteren voor beurzen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Voor ons was het altijd ver reizen om de vakbeurzen te bezoeken. Nu ligt de evenementen hal naast onze voordeur. Wij zijn en gelukkig mee.

Geplaatst door: Jeu de Wit op
Evenementenhal Venray opent eind dit jaar - Automobielmanagement.nl

Evenementenhal Venray opent eind dit jaar

Aan de A73 opent eind dit jaar Evenementenhal Venray. Het is de derde beurslocatie van de Evenementenhal Holding, naast die in Hardenberg en Gorinchem.

Eind 2010 moet in Venray de eerste vakbeurs plaatsvinden; de planning voor 2011 ligt klaar. Op de agenda staat vooralsnog geen Autoprof-beurs, wel de Carrosserie Vakdagen (22, 23 en 24 november 2011). "Met drie automotive vakbeurzen is de kalender van 2011 al vol genoeg", zegt organisator Geert Huising, doelend op de beide Autoprof-edities in Gorinchem en Hardenberg en de AutovakRAI van komend jaar.

De nieuwe locatie in Noord-Limburg omvat veertigduizend vierkante meter vloeroppervlak, verdeeld over ruimtes van 28 duizend en twaalfduizend meter. Verder is voorzien in voldoende parkeergelegenheid, een onbebouwd evenemententerrein en een demonstratieterrein. De openingstijden zullen, net als in Hardenberg en Gorinchem, van 14.00 tot 22.00 uur zijn, om reizen tijdens de spits te vermijden.

‘Venray’ moet de druk op de Evenementenhal Gorinchem verlichten. De planning is daar volgens Herman van der Most, algemeen directeur Evenementenhal Holding, niet meer rond te krijgen; externe aanvragen zijn er bijna niet te honoreren. "Een derde Evenementenhal past precies in de ambitie van ons bedrijf. Nu zijn we in staat landelijk vakbeurzen aan te bieden. Natuurlijk op basis van ons bekende concept. We zullen er voor zorgen dat ook in Venray iedere gast persoonlijk en gastvrij wordt ontvangen."

De derde beurslocatie biedt volgens hem ook mogelijkheden om de internationale ambitie van de onderneming gestalte te geven. Het Duitse vliegveld Weeze ligt op zestien kilometer afstand. Er lopen al gesprekken met een Duitse partij over de nieuwe accommodatie. Ook klandizie uit België wordt een reële optie genoemd. Het treinstation van Venray ligt op loopafstand van de derde Evenementenhal.

Het aan de A73 gelegen, door Harry Maessen nieuw gebouwde complex, wordt de komende tijd aangepast en ingericht om te voldoen aan de eisen die Van der Most stelt. Maessen zegt al langer te hebben gezocht naar een partij die zijn multifunctionele hal wilde exploiteren voor beurzen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Voor ons was het altijd ver reizen om de vakbeurzen te bezoeken. Nu ligt de evenementen hal naast onze voordeur. Wij zijn en gelukkig mee.

Geplaatst door: Jeu de Wit op