VACO: ‘Banden onder de loep’ over bedrijfswagenbanden

Vereniging VACO heeft een versie gelanceerd van ‘Banden onder de loep’ die is toegespitst op bedrijfswagenbanden.

VACO had al een ‘Banden onder de loep’ over personenwagenbanden. Het garagebedrijf gebruikt de informatie voor advies aan de klant. Zo kan via het schade- of slijtagebeeld van een band de mogelijke oorzaak worden getoond – inclusief advies om het euvel te verhelpen.

Ook voor een uitgave over bedrijfswagenbanden bleek grote belangstelling te bestaan. De vele verzoeken heeft VACO nu gehonoreerd. Beide varianten van ‘Banden onder de loep’ zijn te bestellen door hier een formulier te downloaden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

VACO: ‘Banden onder de loep’ over bedrijfswagenbanden - Automobielmanagement.nl

VACO: ‘Banden onder de loep’ over bedrijfswagenbanden

Vereniging VACO heeft een versie gelanceerd van ‘Banden onder de loep’ die is toegespitst op bedrijfswagenbanden.

VACO had al een ‘Banden onder de loep’ over personenwagenbanden. Het garagebedrijf gebruikt de informatie voor advies aan de klant. Zo kan via het schade- of slijtagebeeld van een band de mogelijke oorzaak worden getoond – inclusief advies om het euvel te verhelpen.

Ook voor een uitgave over bedrijfswagenbanden bleek grote belangstelling te bestaan. De vele verzoeken heeft VACO nu gehonoreerd. Beide varianten van ‘Banden onder de loep’ zijn te bestellen door hier een formulier te downloaden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding