Dat zijn er wat minder dan de 129 van twee jaar geleden rond deze tijd (29 juli 2008). De Nederlandse vertegenwoordiging van organisator Messe Frankfurt schrijft de daling toe aan de onzekere economische situatie. Wel zijn er nog diverse Nederlandse bedrijven die een optie hebben op een stand, maar nog niet hebben besloten over deelname.

’s Werelds grootste internationale vakbeurs in de automotive aftermarket begint op 14 september en duurt tot en met 19 september. Met 4471 exposanten was de beurs in 2008 volledig uitverkocht. Traditioneel is er veel belangstelling vanuit Nederland, zowel aan exposanten- als aan bezoekerszijde. De editie 2008 trok 21 procent meer bezoekers uit Nederland dan die van 2006. In de periode 2002-2008 nam het aantal exposanten uit ons land toe met circa twintig procent.

 NL-deelnemerslijst Automechanika 2010.

In de komende AM meer aandacht voor de Automechanika.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding