Klarius uitlaatdelen biedt de Nederlandse aftermarket een zeer uitgebreide range producten dat een dekking garandeert van 96 procent van het totale Europese wagenpark.

Paul Hannah, International Business Development Director van Klarius licht toe: "De QH vestiging in Nederland is een zeer succesvolle en bekende speler op de Nederlandse markt. Het is een unieke kans om gebruik te maken van onze schaalvoordelen en de reeds bestaande verkooporganisatie om zo de Klarius producten beschikbaar te stellen voor een belangrijke markt in Europa."

Paul van Diemen, algemeen directeur voor Nederland voegt toe: "De Nederlandse markt verwacht van producten een hoge kwaliteit en een uitstekende beschikbaarheid. Door ons nieuwe magazijn en met onze dagleverservice kunnen wij aan deze verwachtingen voldoen. De producten zijn in Groot-Brittannië vervaardigd in een fabriek met de allernieuwste geavanceerde productietechnieken en een eigen testbaan ten behoeve van typegoedkeuring. Door gebruik te maken van flexibele productietechnieken is het mogelijk om ook kleinere batches te produceren. Hiermee zijn wij in staat om ook moeilijk verkrijgbare artikelen snel beschikbaar te hebben, tegen de gewenste hoge kwaliteit en vaak voor een fractie van de prijs van het origineel."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding