Heuver Bandengroothandel zegt dat het Chinese bandenmerk Aeolus een goede kwaliteit heeft, gezien de zeer lage claimrate. Het bedrijf krijgt, naar eigen zeggen, nauwelijks banden voor garantieclaims retour. Bertus Heuver: "Onze partners merken dat steeds meer beheerders van wagenparken bewust kiezen voor Aeolus. Aeolus bewijst de laatste jaren dankzij een strikt kwaliteitbewakingsprogramma dat het merk moeiteloos als alternatief kan worden aangemerkt."

In de tweede helft van het jaar kiest Heuver voor verdieping van de service. "We richten ons op de karkasgarantie en vooral op de pechservice van Aeolus in Europa. Als je veel banden verkoopt, dan leggen steeds meer klanten tienduizenden kilometers dwars door Europa af. Wij willen de klanten maximale zekerheid bieden. Als zij in Europa zouden stranden, dan zorgt de Aeolus Pechservice Europa ervoor dat zij weer zo snel mogelijk mobiel zijn."

Aeolus Tyres Co., Ltd uit het Chinese Henan is één van China’s grootste producenten van banden. Op jaarbasis produceert zij vijf miljoen radiale truck- en busbanden (voor vrachtwagens, bussen, lichte trucks, diepladers, trailers en banden voor de trekas en de stuuras).  Aeolus levert bovendien een range banden voor grondverzetmachines. Heuver Bandengroothandel in Hardenberg is de motor achter het Aeolus-team Europa en is exclusief importeur en distributeur voor Aeolus in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Zweden, Finland, Denemarken, Hongarije en Roemenië.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding