Verder heeft de grossiersorganisatie ervoor gekozen om koppelingssets vanuit voorraad te gaan leveren. In alle 37 filialen ligt een extra grote voorraad, zodat ruim negentig procent van het Europese wagenpark uit eigen voorraad geleverd kan worden. Sales Director Dirk Luteijn: "Uiteraard werden al wel distributiesets geleverd als er vraag naar was, maar nu hebben we ook echt opgenomen in ons assortiment."

Contitech wordt bij de eerste montage gemonteerd op onder meer Volkswagen en maakt als enige leverancier op OE afgestemde distributiesets. De nieuwe productgroepen staan inmiddels in  de webshop van USN-Centuri, zodat ze ook te vinden zijn door middel van het kentekenzoeksysteem. Dit beperkt het risico van foute onderdelen bestellen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding