Om deze mijlpaal te vieren, werden de medewerkers van de betreffende afdeling in het zonnetje gezet.

De Space Master is een opvouwbare reserveband, die binnen enkele minuten kan worden opgeblazen tot een volwaardige band. Eenmaal in gebruik garandeert de Space Master dezelfde wielomtrek, zodat de wielsensoren voor navigatie, ABS en ESP onverminderd blijven functioneren. Onder normale omstandigheden heeft de band geen invloed op het rijgedrag. In tegenstelling tot andere systemen kan er een relatief grote afstand mee worden afgelegd – tot drieduizend kilometer. Mede daarom wordt hij als eerste uitrusting gemonteerd op diverse luxe modellen van diverse grote autofabrikanten.

Vredestein is de enige bandenproducent ter wereld die een dergelijk reservewiel produceert. De Space Master is er in dertien maten er wordt onder meer als Original Equipment (OE) gemonteerd op de Porsche 911 Carrera 4 Turbo, Porsche Cayenne, Volkswagen Touareg, Mercedes-Benz SLS AMG, GLK, M-klasse AMG, SLK en SL, Maserati Spider, Maserati Quattroporte, Audi A6 Allroad, A4 Allroad, Q5 en Q7 en Ferrari 599 GTB Fiorano.

 

.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding