De samenvoeging zal de kerntaken van beide bedrijven versterken, het zou synergie opleveren voor de klanten en het zou de markt van onderdelenmarkt meer concurrerend maken. TecDoc Informations System GmbH en TecCom GmbH zullen hun ondernemingen laten samensmelten maar vanaf nu zullen product- en marketingstrategieën op elkaar worden afgestemd. De samenvoeging loopt samen met de ontwikkeling van een nieuw informatieplatform met de naam TecRMI. Dat platform zal informatie bevatten voor reparatie en onderhoud van auto’s en staat ter beschikking van de hele universele aftermarket.

Omdat de auto’s steeds ingewikkelder worden en de technische uitrusting steeds groter, wordt het noodzakelijk onderzoek voor afzonderlijke aanbieders van informatie steeds moeilijker te realiseren en is steeds moeilijker rendabel te krijgen. TecRMI zal onderdelenidentificatie en technische gegevens bevatten en wil daarmee het werk van universele werkplaatsen vereenvoudigen.  

 

 

  

  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding