Het assortiment reikt dankzij de joint venture van Bosal met de Duitse trekhakenfabrikant Oris van standaard trekhaken tot de wegklapbare exemplaren. Neusje van de zalm is de Oris-Matic wegklapbare trekhaak. Monteren van een losse kogel is met dit systeem niet nodig en de haak is volledig aan het zicht onttrokken als deze niet wordt gebruikt.

Mijngrossier.nl adviseert bij montage het gebruik van voertuigspecifieke kabelsets. Door OBD, CAN-bus, hightech regeleenheden en relatief dunne bedrading is vooral bij nieuwere autotypes het gebruik van universele kabelsets niet meer mogelijk. Mijngrossier.nl levert daarom voertuigspecifieke kabelsets van ECS. Deze zijn direct te bestellen via het kenteken in het menu Trekhaken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding