Brezan Automaterialen blijft de formule van one-stop-shoping dienstverlening in de portal BrezanBox uitbreiden. "Wij faciliteren de nadrukkelijke wens van onze klanten om meer diensten te integreren binnen de voor hun vertrouwde webomgeving van BrezanBox.com", aldus Bernard van Walsem, manager purchase en marketing. "Door de samenwerking met A2SP kunnen wij onze klanten nu een vollediger dienstenpakket leveren en kan er binnen de BrezanBox gebruik worden gemaakt van de RDW-diensten van A2SP. Die tarieven zijn de laagste van Nederland en dat voordeel willen wij onze relaties niet onthouden", aldus Van Walsem.

 

A2SP levert automotive informatie en -communicatiediensten. Het bedrijf is sinds 2001 actief in deze markt. Naast RDW-communicatiediensten biedt A2SP inmiddels een scala aan ondersteunende diensten voor onder meer autobedrijven, verzekeringsmaatschappijen en tweewielerbedrijven. Daarnaast is A2SP in november gestart met Autoafspraak, een initiatief om consumenten online in contact te brengen met het garagebedrijf.

 

Brezan Automaterialen beschikt over een dekkend netwerk van meer dan 120 verkooppunten en depots in Nederland, België en Tsjechië. De komende jaren zal Brezan Automaterialen dit netwerk uitbreiden naar tweehonderd verkooppunten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding