De periode loopt t/m 28 februari 2011. Iedere klant ontvangt bij besteding van 250 euro een kanskaart van zijn wederverkoper en/of grossier. Vanaf 25 oktober kunnen ze op de site van Eurol de button met de actie aanklikken, gegevens achterlaten en de actiecode invoeren. Na de actieperiode worden de winnaars persoonlijk ingelicht. De prijzen bestaan onder meer uit Dakar-horloges, -digitale camera’s en -kledingpakketten, alsmede een kartarrangement voor twintig personen met Tim Coronel.

Op Hardenberg presenteert Eurol overigens een nieuwe uitstraling en verpakkingen. Waar het bedrijf voorheen alleen blauw, grijs en zwart gebruikte om de productlijnen te onderscheiden, zet het nu een heel scala aan kleuren in.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding