De groei met 583 bezoekers stemt organisator Geert Huising uiteraard tevreden. "Een heel nette score, zeker als je weet dat er live Chapions League op tv was." De beurs duurt nog tot en met donderdag. Bijgaande fotoserie (zie rechts) geeft een impressie van zowel het nuttige als het aangename dat er te zien is. Brezan bijvoorbeeld had The Stig – of was het ‘een’ Stig? – weten te strikken om beursgangers te gidsen naar de stand. Uiteraard alleen met gebaren.

Vanmiddag organiseert Automobiel Management in samenwerking met marktanalist Clem Dickmann (Aumacon)  een presentatie over trends en cijfers uit de automotive after market. De circa honderd belangstellenden die zich hiervoor aanmeldden, kunnen aansluitend de beursvloer op. Zowel vandaag als donderdag is Autoprof Hardenberg toegankelijk van 15.00 tot 22.00 uur – zoals altijd alleen op uitnodiging.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding