Het bedrijf gaat er een stand inrichten van om en nabij de vijfhonderd vierkante meter. Ook in 2007 en 2009 was Brezan van de partij in Amsterdam.

"Gezien ons landelijke netwerk en de uitbreiding van het aantal verkooppunten willen we in elke regio waar een beurs plaatsvindt aanwezig zijn", motiveert Bernard van Walsem (Purchase & Marketing). Om die reden huurde Brezan dit jaar ook al standruimte op Autoprof Gorinchem en op de Autotechnica in Brussel. In beide gevallen gebeurde dat voor het eerst. Vorige week was het bedrijf exposant op Autoprof Hardenberg.

Nog dit jaar breidt Brezan zijn netwerk verder uit. Recentelijk gingen verkooppunten open in Schagen, Sneek en Hoogvliet. Komend kwartaal worden de volgende verkooppunten op de kaart gezet; Heerhugowaard, Oosterwolde, Enkhuizen en Oud-Beijerland. Na realisatie van deze nieuwe verkooppunten komt de teller op 119 in Nederland, Inclusief België zijn er dan in totaal 130 Brezan-verkooppunten.

Komende maand organiseert het regiodepot in Nijmegen een open huis. Deze Brezan Vakdagen vinden plaats op 30 november en 1 december. Samen met leveranciers zullen autobedrijven geïnformeerd worden over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot assortiment, diensten, Partscat en de BrezanBox. In Nijmegen is een van de acht depots gevestigd die Brezan om logistieke redenen inzet om dichter bij zijn klanten te zitten en een optimale beschikbaarheid te garanderen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding