De RNS Navi Lock is ontwikkeld voor VW-modellen met de navigatiesystemen RNS 310 en RNS 510. Het is een mechanische beveiliging met een naar eigen zeggen degelijke, afsluitbare én duidelijk zichtbare afdekkap als belangrijkste element. Het RNS Navi Lock kan worden ingebouwd door alle dealers en is nu in eerste instantie beschikbaar voor de Golf, Golf Variant en de Passat Limousine, Variant en CC. Het RNS Navi Lock wordt geleverd met 2 sleutels en een sleutelkaart. Voor de Golf bedraagt de prijs 219 euro inclusief inbouw en BTW. Voor de Passat is de prijs 199 euro. Binnen afzienbare tijd komt het RNS Navi Lock ook beschikbaar voor andere Volkswagen modellen. Klanten die een RNS Navi Lock willen laten inbouwen, kunnen rechtstreeks contact opnemen met hun dealer voor het maken van een afspraak.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding