Hij verlaat daarvoor Pioneer Benelux, waar Van der Velden acht jaar in dienst is geweest, onder meer als Account Manager Car Importers. Daarvoor werkte hij drieënhalf jaar bij Carglass als vertegenwoordiger.

Maarten van der Velden heeft Elgersma vanuit zijn laatste functie bij Pioneer leren kennen. Het bedrijf benaderde hem voor de functie. "Elgersma is jarenlang een klant van mij geweest. In de loop der jaren is de samenwerking uitgegroeid tot een sterk partnerschap."

Als Salesmanager gaat Van der Velden (32) zich onder meer bezighouden met de online E-shops van Elgersma. Het bedrijf heeft voor een aantal (auto)importeurs een op maat gemaakte E-shop samengesteld. "We willen de E-shops nog verder gaan professionaliseren waardoor het gebruik nog eenvoudiger wordt." Als onderdeel van PGA Nederland is Elgersma BV al sinds 1921 actief in de autobranche. Business partners zijn vooral auto-importeurs en hun dealers, maar ook schadeherstelbedrijven, fleetowners en leasemaatschappijen. In het centrale magazijn liggen ruim 65 duizend artikelen op voorraad, goed voor circa negentigduizend  zendingen per jaar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding