Als deelnemer worden ze rechtstreeks vanuit de fabrikant ondersteund en voorzien van een passende uitstraling en starterspakket. Verder gaat Vakgarage op een aantal fronten de kwaliteit van de schokdempers onder de aandacht brengen bij de automobilist: middels de Vakgarage Autogids, een filmpje op de website en direct mailings voor zowel de zomer- als wintercheck. Ook zal via het magazine Autofocus de nodige ondersteuning worden gegeven.

Veel autobedrijven missen volgens Vakgarage omzet door onvoldoende aandacht voor de werking van de schokdempers. Ook is binnen de APK 2 niet altijd duidelijk wat een goed functionerende schokdemper is. Uit praktijkcontroles blijkt dat een kwart van de auto’s rondrijdt met één of meer slecht functionerende schokdempers.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding