Op 11 juli is de eerste paal geslagen. Naar verwachting wordt de nieuwe locatie per half oktober  in gebruik genomen.

De groei wordt met name veroorzaakt door de introductie van het Approved Green concept in 2009 en de samenwerking met diverse autofabrikanten. Door de grote stromen demontageauto’s en (bijna) nieuwe onderdelen moet de opslagcapaciteit vergroot worden. "Toen wij in 2004 ons huidige pand betrokken, verwachtten wij voorlopig meer dan genoeg ruimte te hebben", licht directeur Nick van Kessel toe. "Maar door de  groei van ons bedrijf moesten wij op voor de derde keer in zeven jaar op zoek naar extra ruimte."

Die komt op hetzelfde industrieterrein als het hoofdkantoor in Waardenburg. Tegenover de tweede uitbreiding is een terrein aangekocht van 7500 vierkante meter. Er verrijst een hal van 3400 vierkante meter en twaalf meter hoog.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding