Klanten kunnen er in vier "eenvoudige" stappen banden aankopen, afrekenen en direct online een montageafspraak inplannen bij de dichtstbijzijnde Euromaster vestiging.

De eerste klant van de gloednieuwe webwinkel is afgelopen vrijdag (5 augustus) feestelijk onthaald bij Euromaster Waalwijk. José van der Burght uit Kaatsheuvel werd ontving behalve de nieuwe banden, die direct gemonteerd werden, ook een bos zonnebloemen klaar en een taart.

De Webwinkel heeft een keuze uit zestien bandenmerken – A-merken maar ook budgetbanden. Om klanten te helpen zelf hun keuze te maken, meldt Euromaster bij iedere band onafhankelijke testresultaten, afkomstig van TUB, Adac en de ANWB.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding