Het fusiebedrijf zet zich per die datum voort onder de naam ‘Tyres in Stock’ en zal ook de huidige identiteit van Tyres in Stock voeren. De vernieuwde webshop www.tyresinstock.com gaat draaien op de software van TyreMike. Directeur Siem Klapwijk van Tyres in Stock: "Beide bedrijven brengen hun sterkste eigenschappen in. Samen vormen we een nieuwe, krachtige formule in online bandenverkoop."

Tyres in Stock beschikt volgens de onderneming zelf over een herkenbare identiteit, breed productaanbod en grote voorraad. TyreMike is sterk op het gebied van slimme en efficiënte software, die snelle en nauwkeurige orderverwerking mogelijk maakt – inclusief track and trace systeem en betaling via automatische incasso. Klapwijk: "Door onze krachten te bundelen, verbreden we ons assortiment en kunnen we nog betere service verlenen. Ook vergroten we de inkoop. Kortom: meer producten tegen scherpere prijzen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding