Beide grossiers hebben samen twintig werknemers in dienst en leveren automaterialen, banden en equipment aan diverse klanten in Drenthe en Groningen. Volgens Delftechniek past de overname in zijn strategie om zich "aanzienlijk" te versterken in de regionale en provinciale markt op het gebied van automotive en industrie. Met inbegrip van de nieuwe aanwinsten heeft de onderneming nu tachtig medewerkers. Samen bedienen ze drieduizend klanten, voornamelijk in de provincies Groningen en Drenthe. Circa dertienhonderd daarvan zijn automotive (gerelateerd).

Delftechniek is gevestigd in Delfzijl, Farmsum en Groningen. De handelsonderneming richt zich voornamelijk op de autobranche, industrie, scheepvaart, scheepsbouw & agrarische sector. Het bedrijf voert een breed pakket aan automaterialen, gereedschappen, equipment, bevestigingsmaterialen, lastechniek, reinigingstechniek en andere industriële productlijnen. Ook beschikt Delftechniek over een aantal specialismen, waaronder motorenrevisie en een sales- en servicedienst voor las- en reinigingsapparatuur.

Delftechniek is sinds 2006 lid van Group Auto en blijft dat ook; de nu overgenomen grossiers blijven hun onderdelen betrekken via AD Benelux.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding