Ze gaat aan de slag als Manager Marketing en Communications bij een internationale producent voor bouwoplossingen, die ze nog kent uit haar werkverleden.

Van Rens (29) werkte ruim 3,5 jaar voor Tyrenet. Inmiddels verkoopt de landelijke verkooporganisatie van 36 merkonafhankelijke en zelfstandige banden- en velgengrossiers meer dan 1,1 miljoen personenwagenbanden per jaar. Van Rens’ marketingwerkzaamheden worden overgenomen door haar  collega Jolanda van Wouw, gesteund door Gerard Vos en Joost Krowinkel. Voor de invulling van de functie Marketing Manager is Tyrenet nog op zoek.

Helemaal verdwijnen uit de automotive branche zal Van Rens overigens niet: sinds 2010 heeft ze een eigen bedrijf – Synsenc. Samen met haar partner begeleidt ze (technische) bedrijven bij certificeringstrajecten. Ook adviseert ze hen op het gebied van marketing en communicatie. Zelf spreekt ze van "een creatieve uitlaatklep voor buiten de kantooruren."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding