Paul de Deugd, bedrijfsleider van Autoschade Leidsche Rijn, is blij dat het nieuwe pand operationeel is. Het afgelopen jaar was Autoschade Leidsche Rijn gehuisvest aan Landzigt 14 in De Meern, in een tijdelijk onderkomen. De vestiging was eerder door een brand getroffen.

Het nieuwe pand is vier keer zo groot als het tijdelijke onderkomen. Er is nu onder meer een volledige afdeling speciaal voor spot repair en aluminium schadeherstel. "Binnenkort ontvangen we van Audi het certificaat ‘Audi Erkend Aluminiumherstel", aldus De Deugd. Hiervoor zijn de medewerkers op cursus geweest bij Audi in Ingelstad. "Maar het blijft van belang dat medewerkers van alles op de hoogte zijn, en dit ook kunnen toepassen in de praktijk."

In het nieuwe pand is veel aandacht besteed aan logistiek en routing. Twee spuit- en droogcombinaties met maskeerafdeling, geschikt voor wagens tot 3500 kg. Hier kunnen ook probleemloos kleinere schades worden hersteld. Royale ruimte voor de voorbewerking, voorzien van de nieuwste hefbruggen en werkplekken. Vanuit de receptie kan men zo de werkplaats in kijken. Autoschade Leidsche Rijn maakt deel uit van de Muntstad Groep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding