Niet alleen met nieuwe ondernemers, maar ook bestaande ondernemers openen extra vestigingen. Er zijn medio oktober 174 vestigingen actief in Nederland. 

De hyperspecialist opende de afgelopen maanden al een vestiging in Veldhoven. In de stad Groningen startte Profile Tyrecenter Heuver een derde filiaal speciaal voor Truckservice. Verder heeft Stehouwer Banden zich vanaf 1 oktober met drie vestigingen aangesloten bij Profile Tyrecenter en medio oktober opent Profile Tyrecenter Alband in Rotterdam de deuren. 

Profile Tyrecenter ABO begint in Hoofddorp tevens een derde vestiging. Sinds 2005 is het aantal vestigingen al met 34% gestegen. De ambitie van de merkonafhankelijke hyperspecialist is om voor eind 2012 door te groeien naar 200 vestigingen. De groei is naar eigen zeggen het gevolg van een sterk toenemende vraag naar het winterbandenassortiment. Daarnaast is de groei vooral te danken aan de stijgende vraag uit de leaserijdersmarkt. Harm Nieboer, directeur Retail Profile Tyrecenter: “Om onze zakelijke klanten ook in de toekomst de beste service te kunnen blijven bieden, werken wij aan een groter landelijk netwerk van hyperspecialisten. De komende periode ligt onze focus op groei in en om de grote steden. Juist daar concentreert zich de grootste dichtheid leaserijders.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding