Vanaf vijftien euro per maand is leasing mogelijk. TyreLease.com is een initiatief van Wout Verburg en Sandor Dubbeld; de webshop is een onderdeel van Noord Holland Banden.  Na te zijn begonnen op de zakelijke markt richt de onderneming zich nu op de particuliere autorijder. Deze kan zijn  zomer- of winterbanden online bestellen bij TyreLease.com. De montage gebeurt bij een aangesloten garagebedrijf, waardoor "een contactmoment met de eindklant" ontstaat. Bovendien ontvangt de garagist een vergoeding voor de montage.

TyreLease.com zegt het grootste assortiment bandenmerken en -types in Nederland te hebben. De  levertijd na goedkeuring van de aanvraag bedraagt maximaal twee tot vijf werkdagen. De banden komen uit meerdere opslagdepots in Europa. De opslag en montage gebeuren bij "een (Bovag) garage, dealerbedrijf of tyrecenter." Het bedrijf werkt samen met financieel dienstverlener Laser Nederland. De consument spreidt de aanschafkosten over drie jaar, wat "over het algemeen" de levensduur van banden zou zijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding