Zo is live te zien hoe de specialist uit Harderwijk een brandstofpomp reviseert, verstuivers test (met de officiële Bosch EPS202 testbank). Ook wordt toegelicht hoe Diesel Büchli de kwaliteit van de ruilproducten garandeert. Een primeur tijdens de beurs is dat het bedrijf nu ook een alternatief roetfilter kan aanbieden als het roetfilter defect blijkt.

Bezoekers kunnen zich verder laten informeren over de 4Drive testcabine die Diesel Büchli afgelopen voorjaar in gebruik nam. De cabine biedt volgens directeur Hans Gerrits een aantal belangrijke voordelen. Behalve vermogens- en koppelmetingen kan ook de krachtverdeling tussen voor- en achteras gemeten worden. Tot de mogelijkheden behoren ook diverse simulaties (verbruiks- en emissiecycli, duurtests), dynamische voertuigdiagnose en controle van de opslag van remenergie (hybride-elektrisch).

Op verschillende plaatsen in hal 4 bevinden zich de partners van Diesel Büchli: achtereenvolgens Kruitbosch & de Weerd, Veltink Automotive, Drentse Motorenrevisie en Motorenrevisie De Boer. Bij hen kan het garagebedrijf terecht voor technische ondersteuning. Daarnaast beschikt iedere DFB-partner over een eigen voorraad gereviseerde ruilproducten van Büchli Harderwijk.

Autoprof Hardenberg duurt van 18 t/m 20 oktober, dagelijks van 15.00-22.00 uur. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding