Ook kunnen bezoekers hun gegevens achterlaten om mee te dingen in een loting. De hoofdprijs is een volledig verzorgd weekend naar de WTCC races in Duitsland voor twee personen. En er zijn vijftien officiële BMW Engstler raceteamoverhemden beschikbaar.

Royal Trading in Deventer is sinds 2009 de officiële importeur in Nederland van Liqui Moly en levert bovendien een ruim assortiment gebruiks- en verbruiksartikelen voor de werkplaats. Om ervoor te zorgen dat garagebedrijven wegwijs blijven in alle oliesoorten zal Royal Trading in Hardenberg ook aandacht besteden aan de professionele olieopslagkasten van het bedrijf. Directeur Alex van den Bos: "We hebben een kast waar je tien soorten olie in kwijt kan. Daarmee dek je 99 procent van de auto´s af. Een kleinere versie van deze kast is ontworpen voor de opslag van versnellingsbakolie."

De beurs Autoprof Hardenberg vindt plaats op 18, 19 en 20 oktober.   

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding