Bestaande en nieuwe Inshared-klanten krijgen bij een bandenverzekering korting op winterbanden. Zo geldt voor Meteor een korting van vijftig procent en voor Goodyear, Dunlop en Royal 25 procent. Ook kan de klant met de Bandenbundel een afspraak maken voor een gratis wintercontrole, is het mogelijk een winterbandenwissel te bespreken en zijn de zomerbanden eventueel opslaan in het Bandenhotel.

Inshared-klanten krijgen na een digitale verificatie via www.bandenloket.nl toegang tot de Bandenbundel. Op de website van Inshared (een initiatief van Achmea) kunnen ze een afspraak maken bij AD Autobedrijven, Leaseprof Service Centers of de vestigingen van ABS Autoherstel. Met de uitvoerende partners is volgens Inshared-directeur Tenniglo afgesproken dat er ruim voldoende winterbanden op voorraad liggen, "zodat een succesvolle actie niet wordt gedwarsboomd door een bandentekort."

Het AD Benelux-netwerk verzorgt de logistieke afhandeling van de bandenstromen, inclusief de bandenopslag. Marketingmanager Marcel Kwakkel van AD Benelux: "Het is voor ons belangrijk om door afspraken als deze extra werkaanbod te genereren voor onze leden en hun klanten. Een taak die we zeer serieus nemen en willen uitbouwen. De deal met Inshared is hier een prima voorbeeld van."

Inshared ondersteunt de Bandenbundel-actie met een tv-campagne. Het bedrijf is volgens Tenniglo "bekend geworden om het feit dat we de overwinst teruggeven aan klanten." Ook de Bandenbundel moet daar volgens hem aan bijdragen, doordat veiliger autorijden erdoor wordt gestimuleerd.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding