Mobileye zegt wereldwijd marktleider te zijn op het gebied van aanrijdingpreventiesystemen. Het bedrijf kreeg in Madrid de International Fleet Industry Award voor zijn C2-Series, een product  voor de aftermarket.  Een aantal van 550 fleetmanagers van gerenommeerde bedrijven uit heel Europa kwam hier bijeen.

Deze award wordt jaarlijks uitgereikt door een jury bestaande uit experts uit de Fleet industrie en internationale Fleetmanagers. De winnaar moet een belangrijke bijdrage hebben  geleverd aan innovatieve ontwikkelingen, producten of diensten. Mobileye biedt met de C2 Series een systeem dat chauffeurs actief helpt dreigende gevaren op de weg te herkennen. De functionaliteiten van de Mobileye C2 Series zijn Lane Departure Warning (LDW), Forward Collision Warning (FCW),  Pedestrian Collision Warning (PCW), Headway Monitoring and Warning (HMW), Intelligent High-Beam Control (IHC) en Speed-Limit Indication (SLI).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding