De belangrijkste reden voor deze forse stijging is dat particuliere en zakelijke rijders ‘door adviezen uit de media’ goed voorbereid zou willen zijn op de winter. Nog nooit eerder was het zo druk in de maand oktober, aldus Profile Tyrecenter.

Zowel de particuliere als de zakelijke automobilist wisselt dit jaar eerder van zomer- naar winterbanden. De mogelijkheid om online een afspraak te plannen bij de dichtstbijzijnde vestiging van Profile Tyrecenter zou eraan bijdragen, 72 procent van de afspraken verloopt digitaal via de nieuwe online planner. Automobilisten kunnen ook de winterbanden-App downloaden in de Appstore. Met deze gratis App zien consumenten direct welk type winterband geschikt is voor hun auto.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding