Modificaties en Recall nieuw binnen Autotools Van Heck

Van Heck heeft twee modules toegevoegd aan het onderdeel Autotools binnen het bestelsysteem mijngrossier.nl: Modificaties en Recall.

De modules moeten universele autobedrijven attenderen op bekende en minder bekende problemen aan specifieke automodellen. Volgens Van Heck kunnen onafhankelijke garages er zonder tussenkomst van dealer of fabrikant "een nog betere diagnose" mee stellen.

Van Heck-directeur Johan van der Hoeven wijst erop dat steeds jongere auto’s naar het universele kanaal gaan voor reparatie of keuring. "Ook de leasemarkt maakt er gebruik van. Met mijngrossier.nl willen we met de grossiers bijdragen aan kennisontwikkeling en professionalisering van de universele garagebedrijven."

In 2011 zijn volgens Van Heck tot nu toe iets meer dan 850 autobedrijven gebruik gaan maken van mijngrossier.nl, waarmee het totaal komt op ruim vijfduizend universele garages. Daarvan zijn er 4300 regelmatige bestellers. Van der Hoeven denkt dat het aantal actieve gebruikers in een jaar tijd met "zeker tien procent" omhoog kan. Om aan die gedachte invulling te geven, gaat in 2012 een vijfkoppig Dream Team het land in, om in samenspraak met de Van Heck-grossier (het businesspartner network) het bestelsysteem te demonstreren.

   

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Modificaties en Recall nieuw binnen Autotools Van Heck - Automobielmanagement.nl

Modificaties en Recall nieuw binnen Autotools Van Heck

Van Heck heeft twee modules toegevoegd aan het onderdeel Autotools binnen het bestelsysteem mijngrossier.nl: Modificaties en Recall.

De modules moeten universele autobedrijven attenderen op bekende en minder bekende problemen aan specifieke automodellen. Volgens Van Heck kunnen onafhankelijke garages er zonder tussenkomst van dealer of fabrikant "een nog betere diagnose" mee stellen.

Van Heck-directeur Johan van der Hoeven wijst erop dat steeds jongere auto’s naar het universele kanaal gaan voor reparatie of keuring. "Ook de leasemarkt maakt er gebruik van. Met mijngrossier.nl willen we met de grossiers bijdragen aan kennisontwikkeling en professionalisering van de universele garagebedrijven."

In 2011 zijn volgens Van Heck tot nu toe iets meer dan 850 autobedrijven gebruik gaan maken van mijngrossier.nl, waarmee het totaal komt op ruim vijfduizend universele garages. Daarvan zijn er 4300 regelmatige bestellers. Van der Hoeven denkt dat het aantal actieve gebruikers in een jaar tijd met "zeker tien procent" omhoog kan. Om aan die gedachte invulling te geven, gaat in 2012 een vijfkoppig Dream Team het land in, om in samenspraak met de Van Heck-grossier (het businesspartner network) het bestelsysteem te demonstreren.

   

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding