Nederlander bedenkt universele steek voor wielen

Het bedrijf Xinix Wheel Technolgy brengt het easy fit system EFS op de markt, waarmee bedrijven in de wielenbranche geen grote voorraad lichtmetalen velgen met verschillende steken meer hoeven aan te houden.

EFS is een universeel systeem waarmee dezelfde wielen geschikt kunnen worden gemaakt voor verschillende wielsteken. Het systeem zou wereldwijd zijn gepatenteerd en goedgekeurd door TÜV, waardoor ook de productaansprakelijkheid is afgedekt. De ringen zijn behandeld met een elektrolytische coating en hebben een garantie van tien jaar. Ze worden geproduceerd in Nederland. De officiële introductie heeft plaatsgevonden tijdens de Sema Autoshow in Las Vegas.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Marcel GEFELICITEERD !! -JB-

Geplaatst door: jelies op
Nederlander bedenkt universele steek voor wielen - Automobielmanagement.nl

Nederlander bedenkt universele steek voor wielen

Het bedrijf Xinix Wheel Technolgy brengt het easy fit system EFS op de markt, waarmee bedrijven in de wielenbranche geen grote voorraad lichtmetalen velgen met verschillende steken meer hoeven aan te houden.

EFS is een universeel systeem waarmee dezelfde wielen geschikt kunnen worden gemaakt voor verschillende wielsteken. Het systeem zou wereldwijd zijn gepatenteerd en goedgekeurd door TÜV, waardoor ook de productaansprakelijkheid is afgedekt. De ringen zijn behandeld met een elektrolytische coating en hebben een garantie van tien jaar. Ze worden geproduceerd in Nederland. De officiële introductie heeft plaatsgevonden tijdens de Sema Autoshow in Las Vegas.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Marcel GEFELICITEERD !! -JB-

Geplaatst door: jelies op