TRW lanceert onderdelenconcept Corner Module

TRW Automotive Aftermarket lanceert de Corner Module, een nieuw concept dat het complete TRW-aanbod aan vervangingsonderdelen van originele kwaliteit (OE) bundelt.

TRW levert onderdelen voor remsystemen, stuurinrichtingen, ophangingen en schokbrekers. Al deze onderling afhankelijke onderdelen, als het ware bevestigd op de hoeken van een voertuig, spelen samen een voorname rol bij de krachtoverbrenging, wegligging en remafstand. TRW zegt dat ‘het gebruik van onderdelen van verschillende merken’  nadelig kan zijn voor de veiligheidsprestaties van een voertuig. Daarom biedt de Corner Module klanten een mogelijkheid voor one-stop-shopping.

TRW beschikt over meer dan twintigduizend verschillende onderdelen. TRW ondersteunt het Corner Module-concept met een grote advertentie- en marketingcampagne in heel Europa. De centrale thema’s zijn ‘productkwaliteit voor veiliger rijden’, ‘het grootste aanbod’ en ‘betaalbare (toekomst)technologie voor iedereen’. De nieuwe advertenties zijn vanaf begin 2012 te vinden in de vakmedia. TRW neemt het Corner Module-logo de komende maanden op zijn communicatiemateriaal.

TRW wil zijn leiderspositie  behouden en investeert daarom in technologische ontwikkeling. Cijfers geven aan dat 53 procent van de voertuigen geproduceerd in 2009, is uitgerust met een veiligheidscomponent van TRW. Daarnaast zijn de onderdelen uit het assortiment van TRW Corner Module goed voor zestig procent van de omzet van een garagehouder, zegt het bedrijf. Javier Rodrigo Alamazan, directeur Distributie Europa bij TRW Automotive Aftermarket:  "Door het complete scala aan reserveonderdelen onder te brengen in de Corner Module biedt TRW een helder overzicht van zijn marktaanbod. De module stelt ons in staat alle onderdelen en technologieën te presenteren die TRW levert.  Door de gebundelde levering van Corner Module-onderdelen kunnen onze klanten heel eenvoudig hun voorraad op peil houden."

Met een omzet van 14,4 miljard dollar (in 2010) is TRW een van de wereldmarktleiders in de automobielsector. De hoofdzetel is gevestigd in Livonia (Michigan) in de Verenigde Staten. De producten van TRW Automotive omvatten onder meer geïntegreerde rijhulp- en beheersystemen, remsystemen, stuur- en ophangsystemen en veiligheidssystemen voor de passagiers (veiligheidsgordels en airbags), elektronica, motoronderdelen, bevestigingssystemen en wisselstukken en diensten na verkoop.

TRW Automotive Aftermarket is een afdeling van TRW Automotive. De producten van Corner Module worden aangeboden met een dienstenpakket voor onderhoud, diagnose, training en technische ondersteuning voor de onafhankelijke reparatiemarkt en het officiële dealernet van de bekende autoconstructeurs.

Meer informatie

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

TRW lanceert onderdelenconcept Corner Module - Automobielmanagement.nl

TRW lanceert onderdelenconcept Corner Module

TRW Automotive Aftermarket lanceert de Corner Module, een nieuw concept dat het complete TRW-aanbod aan vervangingsonderdelen van originele kwaliteit (OE) bundelt.

TRW levert onderdelen voor remsystemen, stuurinrichtingen, ophangingen en schokbrekers. Al deze onderling afhankelijke onderdelen, als het ware bevestigd op de hoeken van een voertuig, spelen samen een voorname rol bij de krachtoverbrenging, wegligging en remafstand. TRW zegt dat ‘het gebruik van onderdelen van verschillende merken’  nadelig kan zijn voor de veiligheidsprestaties van een voertuig. Daarom biedt de Corner Module klanten een mogelijkheid voor one-stop-shopping.

TRW beschikt over meer dan twintigduizend verschillende onderdelen. TRW ondersteunt het Corner Module-concept met een grote advertentie- en marketingcampagne in heel Europa. De centrale thema’s zijn ‘productkwaliteit voor veiliger rijden’, ‘het grootste aanbod’ en ‘betaalbare (toekomst)technologie voor iedereen’. De nieuwe advertenties zijn vanaf begin 2012 te vinden in de vakmedia. TRW neemt het Corner Module-logo de komende maanden op zijn communicatiemateriaal.

TRW wil zijn leiderspositie  behouden en investeert daarom in technologische ontwikkeling. Cijfers geven aan dat 53 procent van de voertuigen geproduceerd in 2009, is uitgerust met een veiligheidscomponent van TRW. Daarnaast zijn de onderdelen uit het assortiment van TRW Corner Module goed voor zestig procent van de omzet van een garagehouder, zegt het bedrijf. Javier Rodrigo Alamazan, directeur Distributie Europa bij TRW Automotive Aftermarket:  "Door het complete scala aan reserveonderdelen onder te brengen in de Corner Module biedt TRW een helder overzicht van zijn marktaanbod. De module stelt ons in staat alle onderdelen en technologieën te presenteren die TRW levert.  Door de gebundelde levering van Corner Module-onderdelen kunnen onze klanten heel eenvoudig hun voorraad op peil houden."

Met een omzet van 14,4 miljard dollar (in 2010) is TRW een van de wereldmarktleiders in de automobielsector. De hoofdzetel is gevestigd in Livonia (Michigan) in de Verenigde Staten. De producten van TRW Automotive omvatten onder meer geïntegreerde rijhulp- en beheersystemen, remsystemen, stuur- en ophangsystemen en veiligheidssystemen voor de passagiers (veiligheidsgordels en airbags), elektronica, motoronderdelen, bevestigingssystemen en wisselstukken en diensten na verkoop.

TRW Automotive Aftermarket is een afdeling van TRW Automotive. De producten van Corner Module worden aangeboden met een dienstenpakket voor onderhoud, diagnose, training en technische ondersteuning voor de onafhankelijke reparatiemarkt en het officiële dealernet van de bekende autoconstructeurs.

Meer informatie

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding