Met tien referenties dekt dit gamma ruitenwisserbladen 94 procent van het Nederlandse wagenpark af. Requal flatblades worden geproduceerd door een OE fabrikant die volgens Doyen ook levert aan merken als Alfa Romeo, BMW, Audi en Aston Martin. De flatblades zijn verpakt per stuk, waardoor een breed scala aan toepassingen wordt bereikt zonder een zeer brede voorraad aan te leggen. De prijs zou gemiddeld 25 procent lager zijn dan bij premium merken.

Met Requal biedt Doyen Auto een complete range aan automaterialen voor voertuigen die ouder zijn dan vier jaar. Het pakket bevat onder meer schokdempers, remmen, filters, ruitenwissers, riemen en accu’s. Alles wordt geleverd met twee jaar garantie en is afkomstig van Europese A-fabrikanten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding