Nieuw gevelbord banden- en wielenbedrijven Vaco

Vereniging Vaco is gestart met de distributie van een nieuw gevelbord naar alle aangesloten leden. Het heeft als opschrift ‘Vaco Erkend’ en geldt als kwaliteitskeurmerk.

Op dit moment zijn diverse borden in omloop waaraan Vaco-leden te herkennen zijn. "Dat is in de loop van de tijd zo gegroeid", vertelt secretaris Spuijbroek. "Vanaf nu zullen alle leden uit de verschillende Vaco-sectoren herkenbaar zijn aan één identiek en duidelijk gevelbord." Het moet voor particuliere en zakelijke klanten een waarborg zijn dat zij zaken doen met een bedrijf dat voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Vaco verwacht dat het nieuwe bord met ingang van het nieuwe jaar bij alle leden hangt.

‘Vaco Erkend’ betekent dat het betreffende lid werkt volgens de eisen van de bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche. Vaco kent negen sectoren, ieder met zijn eigen kwaliteitseisen: producenten, handel, landbouwbanden, industriebanden, wielen, bandenservice, bandeninzameling, bandenvernieuwing en bandenverwerking.   

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuw gevelbord banden- en wielenbedrijven Vaco - Automobielmanagement.nl

Nieuw gevelbord banden- en wielenbedrijven Vaco

Vereniging Vaco is gestart met de distributie van een nieuw gevelbord naar alle aangesloten leden. Het heeft als opschrift ‘Vaco Erkend’ en geldt als kwaliteitskeurmerk.

Op dit moment zijn diverse borden in omloop waaraan Vaco-leden te herkennen zijn. "Dat is in de loop van de tijd zo gegroeid", vertelt secretaris Spuijbroek. "Vanaf nu zullen alle leden uit de verschillende Vaco-sectoren herkenbaar zijn aan één identiek en duidelijk gevelbord." Het moet voor particuliere en zakelijke klanten een waarborg zijn dat zij zaken doen met een bedrijf dat voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Vaco verwacht dat het nieuwe bord met ingang van het nieuwe jaar bij alle leden hangt.

‘Vaco Erkend’ betekent dat het betreffende lid werkt volgens de eisen van de bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche. Vaco kent negen sectoren, ieder met zijn eigen kwaliteitseisen: producenten, handel, landbouwbanden, industriebanden, wielen, bandenservice, bandeninzameling, bandenvernieuwing en bandenverwerking.   

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding