Harrems Tools koppelt informatie

Harrems Tools levert inmiddels alle hard- en software van Delphi. Harrems Tools voegt daar een koppeling met de reparatie- en onderhoudsinformatie van het autotechnische programma AutoTools aan toe.

Het zoeken naar sensoren en componenten is een tijdrovende klus, terwijl het doormeten van sensoren, boordcomputers en communicatieprotocollen zonder up-to-date diagnoseapparatuur nauwelijks is te doen. Met de koppeling tussen de producten van Delphi en de autotechnische informatie van AutoTools kan de monteur volgens Harrems Tools nagenoeg elk technisch probleem oplossen.

Dankzij AutoTools beschikt de automonteur over een technische databank met ruim 16.500 verschillende autotypen. Tevens is de gebruiker gegarandeerd van technische bulletins met modificatie- en recallinformatie van AutoTools.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Harrems Tools koppelt informatie - Automobielmanagement.nl

Harrems Tools koppelt informatie

Harrems Tools levert inmiddels alle hard- en software van Delphi. Harrems Tools voegt daar een koppeling met de reparatie- en onderhoudsinformatie van het autotechnische programma AutoTools aan toe.

Het zoeken naar sensoren en componenten is een tijdrovende klus, terwijl het doormeten van sensoren, boordcomputers en communicatieprotocollen zonder up-to-date diagnoseapparatuur nauwelijks is te doen. Met de koppeling tussen de producten van Delphi en de autotechnische informatie van AutoTools kan de monteur volgens Harrems Tools nagenoeg elk technisch probleem oplossen.

Dankzij AutoTools beschikt de automonteur over een technische databank met ruim 16.500 verschillende autotypen. Tevens is de gebruiker gegarandeerd van technische bulletins met modificatie- en recallinformatie van AutoTools.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding