Stemmers poll AM: consument beknibbelt op onderhoud

Consumenten gaan komend jaar besparen op onderhoud en reparatie van hun auto. Dat verwacht een meerderheid van de stemmers op de online poll van AM.

Van degenen die tot nu toe hun stem uitbrachten is 65 procent het eens met de stelling, die uitgaat van negatieve consequenties van de recessie voor de aftermarket. Ongeveer een derde (35 procent) denkt juist het tegendeel. Niemand van de stemmers vinkte ‘geen mening’ aan.

De poll blijft nog even op de website staan. Nog niet gestemd? Ga uw gang.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Ik vind het niet zo’n vreemde ontwikkeling. Moderne auto’s beginnen knap duur te worden in onderhoud en de consument financieel boven het hoofd te groeien. Motor- en turboschades, elektronische defecten die een lange speurtocht vergen, ze zijn aan de orde van de dag.

Geplaatst door: Aart van der Haagen op
Stemmers poll AM: consument beknibbelt op onderhoud - Automobielmanagement.nl

Stemmers poll AM: consument beknibbelt op onderhoud

Consumenten gaan komend jaar besparen op onderhoud en reparatie van hun auto. Dat verwacht een meerderheid van de stemmers op de online poll van AM.

Van degenen die tot nu toe hun stem uitbrachten is 65 procent het eens met de stelling, die uitgaat van negatieve consequenties van de recessie voor de aftermarket. Ongeveer een derde (35 procent) denkt juist het tegendeel. Niemand van de stemmers vinkte ‘geen mening’ aan.

De poll blijft nog even op de website staan. Nog niet gestemd? Ga uw gang.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Ik vind het niet zo’n vreemde ontwikkeling. Moderne auto’s beginnen knap duur te worden in onderhoud en de consument financieel boven het hoofd te groeien. Motor- en turboschades, elektronische defecten die een lange speurtocht vergen, ze zijn aan de orde van de dag.

Geplaatst door: Aart van der Haagen op