Standkachel goed voor consument en after market

Met een standkachel in de auto vergroten consumenten het rijcomfort, gaan veilig op weg, dragen bij aan een schoner milieu en besparen kosten. Webasto peilde onlangs op meerdere plekken in Nederland de mogelijkheden voor de after market.

Volgens Eline Bosman, marketing manager bij Webasto, zijn die in hoge mate aanwezig. Daarnaast verhoogt de standkachel het rijcomfort enorm. "Het is niet alleen erg veilig, maar ook comfortabel. Met een afstandsbediening kan de consument de kachel al vanuit de slaapkamer in werking zetten. De auto wordt door de warmte ijs- en sneeuwvrij gemaakt en de temperatuur in de auto is aangenaam bij het instappen. De kachel kan overigens ook via een digitale klok op een vooraf ingestelde tijd aanslaan."
De standkachel werkt via het koelwatersysteem van de auto. De standkachel warmt de koelvloeistof op, en zorgt ervoor dat er warme lucht via de ventilator de auto in gaat, zodat de ruiten schoon en droog worden. Daarbij verwarmt de standkachel tegelijkertijd het motorblok, zodat die voorverwarmd wordt. Dat verwarmen zorgt volgens producent Webasto voor een stevige brandstofbesparing, wat een financieel voordeel en CO2 reductie oplevert. Bij een benzineauto reduceert een warme start de schadelijke stoffen tot wel 53 procent, aldus een woordvoerder.

Filmpje klik op: http://www.youtube.com/watch?v=g-n60UeyjX4

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Het is zoals met airco: heb je het één keer gehad in je auto, wil je niks anders meer. En het verhoogt de herverkoopwaarde. Absoluut aan te bevelen!

Geplaatst door: Bart Jacobs op

In Zweden was dit systeem in 1985 al gebruikelijk en kon je overal kopen om zelf in te bouwen. Eindelijk is het ook hier gearriveerd. Is dat de opwarming van de aarde?

Geplaatst door: Joep Wanders op
Standkachel goed voor consument en after market - Automobielmanagement.nl

Standkachel goed voor consument en after market

Met een standkachel in de auto vergroten consumenten het rijcomfort, gaan veilig op weg, dragen bij aan een schoner milieu en besparen kosten. Webasto peilde onlangs op meerdere plekken in Nederland de mogelijkheden voor de after market.

Volgens Eline Bosman, marketing manager bij Webasto, zijn die in hoge mate aanwezig. Daarnaast verhoogt de standkachel het rijcomfort enorm. "Het is niet alleen erg veilig, maar ook comfortabel. Met een afstandsbediening kan de consument de kachel al vanuit de slaapkamer in werking zetten. De auto wordt door de warmte ijs- en sneeuwvrij gemaakt en de temperatuur in de auto is aangenaam bij het instappen. De kachel kan overigens ook via een digitale klok op een vooraf ingestelde tijd aanslaan."
De standkachel werkt via het koelwatersysteem van de auto. De standkachel warmt de koelvloeistof op, en zorgt ervoor dat er warme lucht via de ventilator de auto in gaat, zodat de ruiten schoon en droog worden. Daarbij verwarmt de standkachel tegelijkertijd het motorblok, zodat die voorverwarmd wordt. Dat verwarmen zorgt volgens producent Webasto voor een stevige brandstofbesparing, wat een financieel voordeel en CO2 reductie oplevert. Bij een benzineauto reduceert een warme start de schadelijke stoffen tot wel 53 procent, aldus een woordvoerder.

Filmpje klik op: http://www.youtube.com/watch?v=g-n60UeyjX4

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Het is zoals met airco: heb je het één keer gehad in je auto, wil je niks anders meer. En het verhoogt de herverkoopwaarde. Absoluut aan te bevelen!

Geplaatst door: Bart Jacobs op

In Zweden was dit systeem in 1985 al gebruikelijk en kon je overal kopen om zelf in te bouwen. Eindelijk is het ook hier gearriveerd. Is dat de opwarming van de aarde?

Geplaatst door: Joep Wanders op