Autoklimaat Woerden: inbouwstation en groothandel

Onder de naam Autoklimaat Woerden is in die plaats een nieuw inbouwstation en groothandel begonnen. De focus ligt op auto-onderdelen en accessoires voor koeling en verwarming.

Autoklimaat is al enige tijd geopend voor de tussenhandel, maar gaat vanaf januari officieel van start. Het is een initiatief van Ad Kaandorp (voormalig directeur Auto R.A.S. groep) en twee voormalige filiaalmanagers: Richard Volkers (Auto R.A.S. Nieuwegein) en Jaap van Wensveen (vestiging Gouda). Na het faillissement van Auto R.A.S. Facilitair, Nieuwegein en Gouda hebben zij een eigen bedrijf opgericht in Woerden.

Autoklimaat is hoofddealer van Webasto in de regio Woerden. Daarnaast is het partner van Grayson Thermal Systems voor Nederland. Ook is Autoklimaat leverancier van Behr-Hella, Exide, NRF, AVA, Nissens, Varta en ASS stoelen. Het programma bestaat uit onderdelen, airco-inbouw en -service, radiateuren, warmtewisselaars, standkachels, zonnedaken, autostoelen, accu’s en autoruiten.

Autoklimaat Woerden: inbouwstation en groothandel - Automobielmanagement.nl

Autoklimaat Woerden: inbouwstation en groothandel

Onder de naam Autoklimaat Woerden is in die plaats een nieuw inbouwstation en groothandel begonnen. De focus ligt op auto-onderdelen en accessoires voor koeling en verwarming.

Autoklimaat is al enige tijd geopend voor de tussenhandel, maar gaat vanaf januari officieel van start. Het is een initiatief van Ad Kaandorp (voormalig directeur Auto R.A.S. groep) en twee voormalige filiaalmanagers: Richard Volkers (Auto R.A.S. Nieuwegein) en Jaap van Wensveen (vestiging Gouda). Na het faillissement van Auto R.A.S. Facilitair, Nieuwegein en Gouda hebben zij een eigen bedrijf opgericht in Woerden.

Autoklimaat is hoofddealer van Webasto in de regio Woerden. Daarnaast is het partner van Grayson Thermal Systems voor Nederland. Ook is Autoklimaat leverancier van Behr-Hella, Exide, NRF, AVA, Nissens, Varta en ASS stoelen. Het programma bestaat uit onderdelen, airco-inbouw en -service, radiateuren, warmtewisselaars, standkachels, zonnedaken, autostoelen, accu’s en autoruiten.