Voorbereiding Autoprof Venray in volle gang

In de Evenementenhal Venray wordt momenteel hard gewerkt om het gebouw tijdig klaar te hebben voor de eerste Autoprofessioneel & Schadeherstel Vakbeurs.

Van 7 t/m 9 februari staat daar de Venrayse variant gepland van de beurs die ook plaatsvindt in Gorinchem en Hardenberg. In de ongeveer tweeduizend vierkante meter grote Evenementenhal Venray wordt momenteel de vloer gereed gemaakt voor het volgende week te leggen tapijt.

De voorlopige deelnemerslijst vermeldt onder meer Teseo, Arniepol, GKN, Serenco, Glasstech, Eurol, Hobo Trading en Maha. Organisator Frank Groenewegen (frankgroenewegen@evenementenhal.nl) is goed te spreken over de belangstelling tot nu toe. "Als je kijkt wat we in korte tijd in de markt hebben weten te bewerkstelligen, voor een nieuwe vakbeurs in een economisch niet zo gunstige periode, dan kan ik alleen maar tevreden zijn. En we hebben nog de nodige bedrijven waarmee we bijna rond zijn."

Op Autoprof Venray organiseert Automobiel Management voor ondernemers in de automotive sector een gratis workshop, met als thema ‘Beter Scoren met uw Website’. Deelnemers krijgen basisuitleg over vindbaarheid in Google, praktijkvoorbeelden, online tools, kortom; de basis om meer uit een website te halen. Van één van de bezoekers wordt een gratis quick scan van de website gemaakt. Aanmelden kan online.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Voorbereiding Autoprof Venray in volle gang - Automobielmanagement.nl

Voorbereiding Autoprof Venray in volle gang

In de Evenementenhal Venray wordt momenteel hard gewerkt om het gebouw tijdig klaar te hebben voor de eerste Autoprofessioneel & Schadeherstel Vakbeurs.

Van 7 t/m 9 februari staat daar de Venrayse variant gepland van de beurs die ook plaatsvindt in Gorinchem en Hardenberg. In de ongeveer tweeduizend vierkante meter grote Evenementenhal Venray wordt momenteel de vloer gereed gemaakt voor het volgende week te leggen tapijt.

De voorlopige deelnemerslijst vermeldt onder meer Teseo, Arniepol, GKN, Serenco, Glasstech, Eurol, Hobo Trading en Maha. Organisator Frank Groenewegen (frankgroenewegen@evenementenhal.nl) is goed te spreken over de belangstelling tot nu toe. "Als je kijkt wat we in korte tijd in de markt hebben weten te bewerkstelligen, voor een nieuwe vakbeurs in een economisch niet zo gunstige periode, dan kan ik alleen maar tevreden zijn. En we hebben nog de nodige bedrijven waarmee we bijna rond zijn."

Op Autoprof Venray organiseert Automobiel Management voor ondernemers in de automotive sector een gratis workshop, met als thema ‘Beter Scoren met uw Website’. Deelnemers krijgen basisuitleg over vindbaarheid in Google, praktijkvoorbeelden, online tools, kortom; de basis om meer uit een website te halen. Van één van de bezoekers wordt een gratis quick scan van de website gemaakt. Aanmelden kan online.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding