Brezan maakt app voor Brevak 2012

Met het oog op de varende huisbeurs Brevak 2012 heeft Brezan een app ontwikkeld voor de smartphone.

Alle beschikbare informatie over de komende Brevak (vanaf 31 januari) is na te lezen via de app, die gratis te downloaden is in de iPhone Appstore. Algemene informatie, foto’s van de vorige editie, het vaarschema en links naar de circa zestig deelnemende leveranciers zijn op deze manier na te lezen. De gegevens worden in de aanloop naar de beurs doorlopend uitgebreid en geactualiseerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Brezan maakt app voor Brevak 2012 - Automobielmanagement.nl

Brezan maakt app voor Brevak 2012

Met het oog op de varende huisbeurs Brevak 2012 heeft Brezan een app ontwikkeld voor de smartphone.

Alle beschikbare informatie over de komende Brevak (vanaf 31 januari) is na te lezen via de app, die gratis te downloaden is in de iPhone Appstore. Algemene informatie, foto’s van de vorige editie, het vaarschema en links naar de circa zestig deelnemende leveranciers zijn op deze manier na te lezen. De gegevens worden in de aanloop naar de beurs doorlopend uitgebreid en geactualiseerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding